‘Antwerp Fashion Weekend’ keert na een succesvolle eerste en tweede editie terug op 6 & 7 oktober 2018


Na een succesvolle eerste en tweede editie in 2016 & 2017 organiseert Antwerp Retail Shopping Promotion vzw met de steun van het District Antwerpen en de Stad Antwerpen opnieuw het Antwerp Fashion Weekend. Gedurende het hele weekend van zaterdag 6 en (winkel)zondag 7 oktober 2018 toont Antwerpen zich opnieuw als dé modestad van België


2 Openluchtcatwalks, muziek & leuke promoties & acties.

“Het Antwerp Fashion Weekend is een bloeiende start-up die ondertussen aan zijn 3e editie toe is en kan rekenen op positieve evaluaties van zowel bezoekers als retailers” aldus Nico Volckeryck, voorzitter van Antwerp Retail Shopping Promotion vzw, de organisatie achter het Antwerp Fashion Weekend. “Uiteraard willen wij dit evenement organisch laten doorgroeien en stellen we vandaag de 3e editie voor dankzij de steun van het district Antwerpen en logistieke ondersteuning doorstad Antwerpen”.

Het Antwerp fashion weekend wordt opnieuw een feest voor modeliefhebbers zowel in de winkelstraten (met modeshows) als in de winkels. Het aantal indoor winkelacties nam in de 2e editie al gevoelig toe, iets wat de organisatoren enkel maar toejuichen. Het Antwerp Fashion Weekend valt ook samen met het ‘Weekend van de Klant’ en is dus hét moment om de klanten in de watten te leggen.

123.jpg

Nieuw deze editie: de Kloosterstraat

Het Antwerp Fashion Weekend blijft doorgroeien. Het gebied waar je als shopper kan genieten van evenementen en leuke indoor acties wordt uitgebreid met als nieuwigheid in 2018: de Kloosterstraat. Dé bruisende buurt waar je naast gezellige antiekzaken ook trendy concept- & fashionstores aantreft. De leuke terrasjes en eetgelegenheden maken van de Kloosterstraat een ideale shopbuurt om een dagje te verpozen.

Affiche

Op de affiche van deze editie prijken 2 nieuwkomers: Maureen en Massimo. Zij namen vorig jaar als model deel aan het Antwerp Fashion Weekend 2017 en werden geselecteerd door een jury om als ‘het gezicht van AFW 2018’ te fungeren. Hopelijk is dit voor hen de boost om hun modellencarrière te lanceren.

 

ontdek tijdens antwerp fashion weekend de in-store acties van deze shops

 

programma antwerp Fashion weekend @ kloosterstraat

Zaterdag 06/10/2018

Doorlopend modeshows van 13 tot 18u op 2 podia.
De Oever en aan het Peter De grote Monument. 

Zondag 07/10/2018

Doorlopend modeshows van 13 tot 18u op 2 podia.
De Oever en aan het Peter De grote Monument.

De meerderheid van de winkels zijn op ZATERDAG 6 OKTOBER GEOPEND TOT 20U.

Ook op zondag kan je zoals steeds in onze winkels terecht.  


Deze stores vind je op de 2 catwalks


 
AFW Facebook Event v1.png
AFW Facebook Event background KL.jpg
Join us .jpg