Back to All Events

Late night shopping bij Lies Mertens.

  • Lies Mertens Kloosterstraat 28 2000 Antwerpen Belgium (map)
41286170_1223943674413930_3416288837746294784_n.jpg

Het merk Lies Mertens ontstond uit het idee om efficiëntie en eenvoud op een duurzame manier te combineren. Omdat er jaarlijks maar een beperkt aantal tassen en kleuren aan de collectie wordt toegevoegd, is er ruimte om te focussen op de esthetiek en het gebruiksgemak. Maar ook op de impact dat onze ecologische voetafdruk heeft op de wereld.

De Lies Mertens Herfst / Winter 2018 collectie werd aangevuld met extra kleuren: cognac, navy en een custom designed print in zwart en goud. De modellen zelf blijven onaangeroerd, vrouwelijk met een no-nonsensse attitude. Simple en clean aan de buitenkant maar slim binnenin, zien wij onze tassen als de "perfecte partner" voor elke actieve vrouw. Dankzij de overzichtelijke indeling, die ook plaats voorziet voor je laptop, smartphone en opladers, zijn het stuk voor stuk erg functionele accessoires.

Met het oog op het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk, werken we met biologisch afbreekbaar leer. Daarnaast zijn onze nieuwe lederen handtassen voorzien van een waterwerende coating om de kleur te beschermen tegen het Belgisch weer.

Naast de launch van haar nieuwe Herfst-Winter 2018 collectie viert Lies ook de terugkomst van de Forest tassen. 

Het is ons een genoegen om je uit te nodigen voor een Late Night Shopping in onze flagship store te Antwerpen.

Maak kennis met onze tijdloze designs in de Lies Mertens boutique op woensdag 12 september 2018, tussen 18u en 21u30.

Earlier Event: September 8
Popupolis @ Pjez Unik
Later Event: September 13
JUAN ORTI @ MODERN SHAPES