Back to All Events

De Sint-Andries Oogstfeesten!

  • Het Beestenbos Sint-Andriesplaats Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

Het leven is mooi!

Met de Sint-Andries Oogstfeesten wordt een nieuwe traditie in het leven geroepen. We vieren het einde van de zomer met muziek en al het lekkers van het land. Met een knipoog naar Oktoberfest wordt het een ode aan de belangrijkste dingen in het leven: samenkomen, eten, drinken, muziek en genieten. Van kleinkunst tot fanfares en van cabaret tot schlager zetten we volkse muziek voor jong en oud in de kijker!

De Sint-Andries
O O G S T F E E S T E N
〰️️〰️️〰️️〰️️〰️️〰️️〰️️〰️️〰️️〰️️
Programma

13:00 Frisse drankjes en lekkere hapjes, leuke deuntjes en een springkasteel. Het plein verwelkomt u!


14:30 JAN DE SMET
Naast zijn (bekende) werk met DE NIEUWE SNAAR heeft Jan De Smet zich de laatste jaren onder andere intensief bezig gehouden met liedjesprogramma’s voor een jong tot zeer jong publiek. Bijgestaan door muzikante Nele Paelinck kan hij dus putten uit een grote voorraad liedjes voor alle leeftijden. Ook geschikt voor ouders en grootouders, trouwens!


16:00 LOS SPEEDY BOBS
Hoewel men er tegenwoordig alles aan doet om u van het tegendeel te overtuigen, beweren de heren van "Los Speedy Bobs" dat het leven mooi is. Los Speedy Bobs is een surreële gelegenheidsformatie genoemd naar de gelijknamige attractie van het land van wijlen Bobbejaan. Gregory Frateur, Tom Pintens en Roy Aernouts nemen plaats in de rollercoaster van verloren gewaande parels uit het Nederlandstalige repertoire, en bezingen van daaruit het leven: met al zijn ups en downs!


17:00 FANFAAR FATAL
Een fanfare die vijf jaar geleden ontstond uit een cafégrap. Ondertussen is deze grap fataal uit de hand gelopen en laat Fanfaar Fatal niemand meer onbewogen. Op de Oogstfeesten vieren ze de overgang van zomer naar herfst. Soms ingetogen, maar vooral uitbundig en dansbaar!


18:00 WIJKLAWIJT
O.l.v. Lutje Visterin brengt Wijklawijt de mooiste Antwerpse volksliederen. Er wordt gezongen, meegezongen, gelachen en een klein traantje gelaten.


19:00 THE BONNIE BLUES
The Bonnie Blues is een akoestisch trio dat weerklinkt zoals het interbellum in een café-chantant of een bluesjoint in de Louisiaanse bayou. De Andrew Sisters of de Mills Brothers, maar dan intiem, rauw en af en toe ondeugend.


20:00 dj BENNY BLUE
Wedding DJ Benny Blue a.k.a. Ben Mouling sluit de eerste Oogstfeesten af met dansbaar goud uit de Belgische (en ver daarbuiten) geschiedenis. Van schlager tot twenties: Benny


de sint andries oogstfeesten.jpg

De Sint-Andries Oogstfeesten is een samenwerking tussen Beestenbos, Costa Sint-Andries, Kloosterstraat Antwerpen en Stalker én wordt gesteund door District Antwerpen.


Later Event: October 6
Antwerp Fashion Weekend