Back to All Events

De Markt Van Morgen

  • Markt Van Morgen Kloosterstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

Ben jij een creatief ontwerptalent en heb je zin om je werk te presenteren en te verkopen? Ontwerp je mode, juwelen, grafisch,interieur of iets anders? Dan is de Markt van Morgen the place to be voor jou!

De Markt van Morgen richt zich specifiek op ontwerpers met een (beginnende) professionele inzet. We zijn er voor ontwerpers uit heel België en omstreken. Het is niet toegestaan om als commerciële winkel/onderneming deel te nemen.

Voor de 11de jaargang van de Markt Van Morgen kan je nog tot 1 maart kandidaat stellen .

De selectie zal gebeuren door een jury. Wanneer je gekozen wordt dien je het standgeld voor het ganse jaar vooraf in 1 keer te voldoen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, dewelke je ontvangt per email na selectie.

INSCHRIJVEN GEBEURT IN 2 STAPPEN:

1) Vul het formulier op de website van http://www.marktvanmorgen.be/inschrijvingen/
volledig in
2) We maken de selectie van de jury op 5 maart bekend via email & je ontvangt dan een mail omtrent de selectie.

De Markt van Morgen vindt nog steeds plaats in de Kloosterstraat, Antwerpen-Zuid op het pleintje Vismijn van 12 tot 18u. Het standgeld bedraagt €60,- per editie. We geven de voorkeur aan standhouders die zoveel mogelijk edities kunnen deelnemen. Je dient zelf voor een tafel en/of tent te zorgen. Wij zorgen voor stoelen en indien gewenst electriciteit.

Succes!