Back to All Events

KUNSTJACHT 2018

  • Kloosterstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)
 
Kunstjacht 2018.jpg

Kunstjacht 2018 op zondag 28 oktober in Antwerpen:
Dit jaar zullen er 100 kunstwerkjes in zakjes verstopt zijn door heel Antwerpen.

De gelukkige vinders mogen de gevonden kunstwerkjes houden! Dus zoek zeker mee!
Geen inschrijving nodig!

Tips vind je de dag zelf op Facebook, Instagram & Chestnote ( https://www.facebook.com/chestnote/?ref=br_rs ) , kijk uit naar hashtag #kunstjacht2018
Bezoek onze site voor de links naar onze profielen!

-------

Hoe vind je een werkje? Wel dit jaar zijn er 3 manieren:

1) De meeste worden de dag zelf verstopt in Antwerpen, waar dan een foto genomen wordt en ter plekke op de sociale media geplaatst wordt met een tip. De eerste die het vindt mag het ook houden! Net zoals vorig jaar 😁

2) Een deel van de werkjes wordt op voorhand verstopt (veel moeilijker) maar die kan je alleen vinden ahv tips die je met de app Chestnote kan unlocken... (een beetje het principe zoals de Pokemon Go app) Deze app is trouwens een Antwerpse uitvinding!!!
Download de app hier:
iOS: https://goo.gl/4NTpBJ
Android: http://bit.ly/2dXYFXf

3) En voor de mensen die geen smartphone/internet hebben is er dit jaar ook weer een klassiekere zoektocht (een nieuwe natuurlijk!) waar je door bepaalde punten te vinden een oplossing kan bekomen op een vraag en met de juiste oplossing één van de 15 werkjes kan komen afhalen... (voorlopig, kan nog meer worden)
Deze route kan je de dag zelf komen afhalen en dan ook komen inleveren in de galerij. Ten laatste afhalen om 16u. (moet tegen sluitingstijd ingevuld afgegeven zijn)


 
Earlier Event: October 27
A little wilderness in Antwerp @Ginger
Later Event: October 31
Tattoo days @Your Store Antwerp