Back to All Events

KUNSTJACHT 2019

  • Kloosterstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)
 
Kunstjacht 2018.jpg

p zondag 27 oktober organiseert Pjez Unik voor de 5de keer de KUNSTJACHT in Antwerpen:
Dit jaar zullen er 100 doosjes met bijbehorende kunstwerkjes verstopt zijn door heel Antwerpen.

De gelukkige vinders mogen de gevonden doosjes komen inruilen voor de bijbehorende kunstwerkjes en houden! Dus zoek zeker mee!
Geen inschrijving nodig!

Tips vind je de dag zelf op Facebook & Instagram kijk uit naar hashtag #kunstjacht2019
Bezoek onze site voor de links naar onze profielen!

-------

Hoe vind je een werkje? Wel dit jaar zijn er 2 manieren:

1) De dag zelf worden er dozen verstopt in Antwerpen met een nummer in, deze zijn gelinkt aan 1 van de kunstwerkjes. Breng de doos met inhoud mee naar de galerij waar je dus het doosje kan inruilen voor je kunstwerkje!

Zoals vorige edities, zijn er tips om deze te vinden: er wordt er een foto genomen bij het verstoppen van het doosje en ter plekke op de sociale media geplaatst wordt met een tip! De eerste die het doosje vindt mag het ook komen inruilen voor het bijbehorende kunstwerkje in de galerij! Dus net eventjes anders dan vorige jaren ^_^
Maar nog steeds voor de gelukkige vinder ❤


2) En voor de mensen die geen smartphone/internet hebben is er dit jaar ook weer een klassiekere zoektocht (een nieuwe natuurlijk!) waar je door bepaalde punten te vinden een oplossing kan bekomen op een vraag en met de juiste oplossing één van de 15 werkjes kan komen afhalen... (voorlopig, kan nog meer worden)
Deze route kan je de dag zelf komen afhalen en dan ook komen inleveren in de galerij. Ten laatste best starten om 16u. (moet tegen 18u30 ingevuld afgegeven zijn)


 
Later Event: November 7
Late night shopping at Content!