Back to All Events

Swishing in Antwerpen!

  • Costa Sint-Andries 24 Sint-Andriesplaats Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

Swishing op 'Krijg De Klere... Of geef ze aan De Collectie'

Op zaterdag 15 december organiseert De Collectie een heus textielevent op het Sint-Andriesplaats in en rond Costa Sint-Andries onder de naam “Krijg de klere, of geef ze aan De Collectie”. 

Die dag proberen we alle Antwerpenaren goed te informeren over De Collectie (een initiatief van De Kringwinkel Antwerpen - Wereld Missie Hulp - OxfamSolidarité OxfamSolidariteit - De Kindervriend en Mensenzorg). Met andere woorden, er staat een heel programma in de stijgers rond duurzaamheid en bewustwording binnen de textielsector. Naast een kledingmarkt, workshops en muziek wordt er ook een swishing georganiseerd. De swishing loopt van 15u tot 18u in Lokaal 25 (Sint-Andriesplaats 25).

Dus ruil die kleren en kom meteen te weten waar De Collectie voor staat!

Nog een website waar je meer info terug vindt: www.lokaal25.be

* Jullie zijn welkom tussen 15h en 16h30 om jullie goeie stuks binnen te brengen. We starten met max 10 stuks per persoon. Als er ruimte en tijd is kunnen we meer aanvaarden.

* Tussen 16h30 en 18h kunnen jullie met jullie punten lekker de miskopen van anderen kopen.

Schrijf je in via http://www.swishing.be/agenda/activiteit/swishing-in-antwerpen-2 zodat we kunnen inschatten met hoeveel jullie zullen zijn. Dankje :-)

Earlier Event: December 9
Free tasting Hentho @Epicurios