Tomorrowland inspiratie voor nieuw restaurant ‘Mesa’

In het hartje van Antwerpen, centraal in de iconische Kloosterstraat, opent zaterdag 22 september 2018 een gloednieuw restaurant met bar. 'Mesa' wordt een gezellige relaxe plek waar 'sharing' centraal staat.

Het restaurant zal een easy going plek zijn - zeg maar: street food bar - met een beperkt aantal tafels. Het idee is ontstaan vanuit het team achter Tomorrowland en hun onbegrensde passie voor reizen, lekker eten en het verbinden van jonge mensen.

Schermafbeelding 2018-04-18 om 16.43.53.png

In the heart of Antwerp, in the center of the iconic Kloosterstraat, a brand new restaurant with bar opens on Saturday 22 September 2018. ‘Mesa’ will be a cozy, relax place where ‘sharing’ is central.

The restaurant will be an easy going place - say: street food bar - with a limited number of tables. The idea originated from the team behind Tomorrowland and their unlimited passion for travelling, good food and connecting young people.

Karen DasRestuarant Mesa