Heb jij de 'Markt Van Morgen' al ontdekt?

De Markt van Morgen biedt al tien jaar een sympathiek en uniek concept: beginnende en eigenwijze ontwerpers tonen en verkopen hun creaties. Het gaat hier over verscheiden creatieve vormen, van mode tot juwelen, van accessoires tot grafiek, interieur en meubilair.

Schermafbeelding 2018-08-31 om 17.57.22.png

Voor nieuw talent

In de eerste plaats wil de Markt van Morgen ontwerpers die hun plaats binnen het gevestigde circuit (nog) niet gevonden hebben, stimuleren om met hun werk naar buiten te komen. De Markt is zo vooral een showcase voor talent en een forum voor ontmoetingen. Ze maakt de schat aan creativiteit die onze stad rijk is zichtbaar. Daarnaast biedt ze bezoekers een alternatief voor producten die uit lage-loonlanden ingevoerd worden. Vanuit ons maatschappelijk engagement moedigen we ontwerpers aan die op een ludieke manier reageren tegen de confectie-industrie door te werken met gebruikte materialen of door rekening te houden met de herkomst ervan.

Steeds een klein feestje

De Markt van Morgen werd in 2007 uit de grond gestampt door enkele Antwerpse creatievelingen. Ze vonden dat Antwerpen – modestad - een laagdrempelig forum miste waar jonge ontwerpers hun werk konden presenteren. Ondertussen is de Markt van Morgen uitgegroeid tot een vaste waarde in de Antwerpse Kloosterstraat, waar kunst, mode en volkse gezelligheid elkaar ontmoeten. Naast een originele markt is de Markt van Morgen ook steeds een klein feestje waar DJ’s en de Bar van Morgen de sfeer inzetten.