WoonTheater

 

Respect, passie en liefde voor natuurlijke materialen en eeuwenoude vormgeving zijn onze grote drijfveren. Sinds 1980 ligt bewondering voor het artisanale aan de wortels van al wat u bij WoonTheater ziet. Ook in ons eigen atelier bepaalt ambachtelijk vakmanschap de gang van zaken. Het authentieke weerklinkt luid en duidelijk in de vormgeving van onze showrooms, tijdloze interieurs, en exclusieve meubels en keukens.

Unieke stukken

Steeds weer gaan we op zoek naar authentieke interieurstukken met een verhaal. Deze items tillen het WoonTheater-concept naar een hoger niveau, maken de beleving compleet. Elk project is uniek, heeft een unieke stijl waar een perfecte aanvulling voor bestaat. Ook ons eigen meubilair op maat combineren we graag met deze prachtige, doorleefde vondsten. Een tijdloos eindresultaat op maat van de klant is het ultieme doel.

Massieve materialen

Alles begint bij de zoektocht naar natuurlijke, massieve materialen. Deze halen we het liefst bij de bron: vloeren uit oude treinwagons, imposante eiken vloerdelen of oude balken uit boerderijen,… Stuk voor stuk unieke, karaktervolle materialen die een nieuw leven krijgen in onze exclusieve tafels, kasten en keukens. In ons eigen atelier construeren we uw eyecatcher met respect, ziel en beleving voor het product.

Inspireren

Een bezoek aan WoonTheater moet een unieke ervaring zijn, moet emoties oproepen. Daar ligt de basis van ons concept. Sinds 1980 is WoonTheater het toevluchtsoord bij uitstek voor mensen met een hart voor interieur met unieke stukken en maatwerk in massieve natuurlijke materialen. We volgen dan ook geen opgelegde trends, maar creëren er zelf één. Passie, uitdaging en jaren ervaring gaven ons die eigenheid, waarmee we u graag inspireren en doen wegdromen. Luisteren, voorstellen, ontwerpen en inrichten is wat ons vak zo boeiend maakt.


Openingsuren: 

Openingsuren WoonTheater Antwerpen: Woe t.e.m. Zon: 11u tot 18u
Op afspraak ook mogelijk.

Telefoon: 

+32 486331371


 
Timo RogiersWoontheater